Welkom bij mijn portfolio en overzicht van mijn werk!

Dit is een gedeelte van mijn werk

3

Brand identiteit

Joan Fotografie

Een branding van A tot Z. Samen met Joan hebben wij een volledige brand identiteit en passende implementatie neergezet. Van het logo tot aan drukwerk, cadeaubonnen, social media make-over en webdesign. Overal waar mensen met Joan Fotografie in aanmerking komen klopt het. De bloem en het beeldmerk spreken met passende kleuren die overal in haar personal brand zijn doorgevoerd. 

logo ontwerp
logo ontwerp

Vaste samenwerking

Brand design – Marketing – Drukwerk

Dance Innovationis een vaste samenwerkingspartner waarbij ik volledige creatieve ondersteuning biedt. Van het branding ontwerp, social media content, drukwerk, communicatie werkzaamheden en vernieuwde blik op marketing. Ik neem zoveel mogelijk uit handen met daarbij passende ondersteuning voor de beste resultaten voor de dansstudio.  Overal is een kloppende professionele eenheid terug te zien en ik ben nauw betrokken in het team .

Helder Hanneke

Branding – Social media beheer / Linked-in – Drukwerk

Een personal brand als mental coach voor huidtherapeuten. Voor Hanneke ben ik haar vaste designer voor alles wat er gemaakt moet worden als toevoeging aan haar merk. Een sterke eenheid die opvalt, social media beheer, passende Linked-in content en strategie met opvallende ontwerpen om haar visie te ondersteunen. Ik neem zoveel mogelijk uit handen zodat Hanneke zich kan focussen op waar zij echt energie van krijgt.

Illustraties

Het Leontienhuis

Het Leontienhuis is een veilige en warme plek voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Op de website van het Leontienhuis zijn verhalen van ervaringsdeskundige te lezen die worden ondersteund met mijn illustraties. 

Mooie woorden van het Leontienhuis over deze verhalen: Laat je inspireren door onze verhalen. Van mensen die het gevecht met de eetstoornis hebben gewonnen. Die er nog middenin zitten. Die een naasten (hebben) zien worstelen met een eetstoornis. En van onze vrijwilligers. Echte verhalen, van échte mensen.

Social media templates

See Love Marry – Drukwerk – Templates & Contentsessies

Professionele content en ontwerpen zonder gedoe. Voor See Love Marry heb ik meerdere social media templates gemaakt in haar branding zodat zichtbaar zijn weer leuk is! Binnen 1 sec heeft ze passende content in haar branding en er is altijd content inspiratie. Samen hebben we gekeken naar de meest passende content, onderwerpen en een passende uitstraling. Met daarnaast passende flyers, drukwerk en online uitingen zodat ze een kloppende professionele uitstraling heeft waar mensen met haar bedrijf in aanmerking komen.

Iconen – Templates

Van Nature Zijn

Natuurcoaching waarvoor ik een branding ontwerp heb gemaakt met bijpassende iconen voor de verschillende richtingen in haar bedrijf. Elk icoon staat voor verschillende richtingen wat bij elkaar volledig in elkaar klikt als een passend geheel. Strak – eenheid en vooral professioneel en ondersteund door een passend en diep kleurenpallet. Met bijpassende social media templates zodat het makkelijk te gebruiken is. Professionele content zonder gedoe en binnen no time content en zichtbaar zijn.