Portfolio
Welkom in het digitale overzicht van mijn gemaakte werk!

Dit zijn mijn uitgelichte projecten

3

Werkboeken reeks

The Colourstore

Voor The Colourstore heb ik 7 werkboeken gemaakt ter ondersteuning van het 6 weken traject. De werkboeken staan vol met opdrachten, informatie, foto’s en leuke quotes om alles uit het coaching traject te halen. Elk werkboek is uniek en staat in het teken van een thema voor de komende week.

Plantenlabel

Kwekerij de schenkel

Dit plantenlabel heb ik gemaakt voor Kwekerij de Schenkel uit Maasdijk. De planten soort had een “Magnifique” uitstraling en had een nieuw label nodig. Het moest meer luxe uitstralen, meer modern en voor een jongere doelgroep. Het eindresultaat, is uiteindelijk op 10 verschillende chique huisplanten gekomen!

Thankyou card

Joan fotografie

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Joan. Deze kaarten geeft ze bij haar fotoalbums waar ze een persoonlijk bericht kan op schrijven! Het kaartje past helemaal bij haar branding en uitstraling van haar bedrijf. Door de persoonlijke illustratie op de voorkant krijgt het ook gelijk een persoonlijke touch en ziet het er natuurlijk erg leuk uit!

Social content

Het Leontienhuis

Het Leontienhuis is een veilige en warme plek voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.

Op de website van het Leontienhuis zijn verhalen van ervaringsdeskundige te lezen die worden ondersteund met mijn illustraties. ✨

Mooie woorden van het Leontienhuis over deze verhalen: Laat je inspireren door onze verhalen. Van mensen die het gevecht met de eetstoornis hebben gewonnen. Die er nog middenin zitten. Die een naasten (hebben) zien worstelen met een eetstoornis. En van onze vrijwilligers. Echte verhalen, van échte mensen.

Calendarium

Designbyster

Dit Calendarium heb ik gemaakt voor 2020 waar alle seizoenen en maanden in benoemd zijn met toepasselijke sfeer, kleuren en typografie! Dit was een limited edition die je kon bestellen bij mij voor een tijd, leuk als decoratie in huis of op je kamer. Helemaal passend in de stijl van Designbyster en een keer wat anders dan normaal!

Advertenties

Char’s Coaching

Deze advertenties heb ik gemaakt voor Char’s coaching voor op Pinterest en Instagram. Dit was ter promotie voor hun e-book over leven met de maanfases. Super leuke opdracht om deze advertenties te maken voor verschillende platformen. Door je advertenties goed grafisch te maken zullen ze eerder opvallen en betere resultaten krijgen!