“Ik heb een manier gevonden waarmee ik mijn volledige creativiteit kan uiten”

Mijn verhaal!

3

Mijn missie

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Sterre, grafisch ontwerper en brand designer. Ik ben met Designbyster begonnen omdat ik merkte dat creativiteit niet in hokjes is te proppen, ik zocht een manier om mijn volledige creativiteit te kunnen uiten en mijn gevoel daarin te volgen: geen hokjes, geen vaste werkplek en werktijden maar fun, vrijheid en vooral inspirerende creaties maken vanuit connectie en verbinding!

Verbinding met de onderwerpen waarmee ik werk en verbinding met mijn klanten en mijn eigen creativiteit. Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers in hun kracht te zetten zodat ze nog meer impact kunnen maken.  

Mijn werkwijze + kernwaarden

01

Persoonlijk contact

02

Kleinschalige designstudio

03

Unieke ontwerpen

Mijn achtergrond

Ik kom uit omgeving Delft en heb met veel plezier de opleiding Mediavormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis opgedaan bij een social media marketing bureau en een allround reclamebureau. Nu alweer 3 jaar werkzaam voor mijzelf.

Mensen zouden mij beschrijven als een vrolijk positief en gedreven persoon. Ik geniet van inspirerende ontmoetingen, gezellig borrelen en spontane uitstapjes met familie en vriendinnen!

Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen spark te volgen en heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling. Van de kleine dingen genieten en werk doen waar ik echt gelukkig van wordt en dat altijd blijven volgen.

Afgelopen maart is er een unieke samenwerking toegevoegd aan mijn diensten voor mijn branding en logo trajecten. Ik miste namelijk een langere tijd de diepgang in mijn ontwerpen en wilde meer aanbieden dan alleen “mooie” branding ontwerpen.

Branding

Samen met Demi van The Colourstore hebben wij Colour Your Brand opgezet. “Een brand consultancy voor vrouwelijke ondernemers die aan alles voelen dat hun uitstraling niet meer klopt en verlangen naar meer helderheid en richting.”

Jezelf als ondernemer en jouw bedrijf met een krachtige positionering en een passend design in de markt zetten. Dat is waar wij je bij helpen.

Demi weet a.d.h.v. de psychologie van kleur, haar intuïtie en het stellen van de juiste vragen jouw kern & daarmee jouw unieke merkverhaal naar boven te halen. Het creatieve brein achter Colour your brand is Sterre. Zij maakt hier met haar invoelend vermogen, creativiteit en haar kennis en ervaring over design, branding en social media een bijpassende visuele vertaling van!

Lees hier onze gehele brochure:

https://drive.google.com/file/d/1-IwekpZf3azzFCfJoRRMo8OUeBtJt8KN/view