“Ik heb een manier gevonden waarmee ik mijn volledige creativiteit kan uiten”

Mijn verhaal!

3

Mijn missie

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Sterre Willemsen, grafisch ontwerper en brand designer. Ik ben met Designbyster begonnen omdat ik merkte dat mijn creativiteit niet in hokjes is te proppen, ik zocht een manier om mijn volledige creativiteit te kunnen uiten en mijn gevoel daarin te volgen: geen hokjes, geen vaste werkplek en werktijden maar plezier, passende klanten en vooral professionele en inspirerende creaties maken!

Verbinding met de onderwerpen waarmee ik werk en verbinding met mijn klanten en mijn eigen creativiteit. Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers in hun kracht te zetten zodat ze nog meer impact kunnen maken met hun missie. En vooral dat jij niet meer zoveel tijd kwijt bent aan dingen wat wel nodig is maar jij geen energie van krijgt. Ik help je graag als extra handen (met mijn expertise en ervaring in het vak)  die het ondernemen wat lichter en leuker maken. Zodat je weer met plezier en consistentie zichtbaar kan zijn, die flyers er op en top uit zien en je complete visuele uitstraling klopt bij wie jij bent. Mensen zien direct dat ze bij jou moeten zijn en je visuele uitstraling matcht met je imago. Ik kijk verder en naar nieuwe mogelijkheden voor de volledige A tot Z ervaring.

Mijn werkwijze + kernwaarden

01

Persoonlijk contact

02

Brand van A tot Z

03

Unieke ontwerpen

Mijn achtergrond

Ik kom uit Delft en heb met veel plezier de opleiding Mediavormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis opgedaan bij een social media, reclame en een communicatie bureau. Drie verschillende richtingen en verschillende soorten bedrijven waardoor ik nu een unieke combinatie kan aanbieden met mijn werkzaamheden. 

Mensen zouden mij beschrijven als een vrolijk, positief en gedreven persoon met een creatieve visie. Ik geniet van inspirerende ontmoetingen, gezellig borrelen en spontane uitstapjes met familie en vriendinnen!

Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen spark te volgen en heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling. Van de kleine dingen genieten en werk kunnen doen wat een impact maakt en die spark altijd blijven volgen.

Het leven is te kort om altijd alleen maar te blijven dromen en alles zelf te moeten kunnen! Het kan juist je bedrijf nog sneller laten groeien, zodat er meer tijd vrij komt voor waar jij echt van “aan” gaat.