“Ik heb een manier gevonden waarmee ik mijn volledige creativiteit kan uiten”

Meer over mij!

3

Mijn missie

 

Hi, ik ben Sterre en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben met Designbyster begonnen omdat ik merkte dat creativiteit niet in hokjes is te proppen, ik zocht een manier om mijn volledige creativiteit te kunnen uiten: geen regels, geen vaste werkplek en werktijden maar fun, vrijheid en vooral gave creaties maken op mijn eigen flow! Ik weet al van jongs af aan dat creëren mijn passie is en wilde hier zoveel mogelijk mee doen!

Mijn missie is om al mijn klanten tevreden de “deur” uit te laten gaan en samen onwijs mooie ontwerpen te maken die passen bij jou als persoon en bedrijf. Je visie en missie visueel maken en gecreëerd in de flow.  Ik maak ontwerpen die jouw bedrijf laten stralen en kracht geven! Je komt ijzersterk over en spreekt perfect je ideale klant aan.

Mijn werkwijze + kernwaarden

01

Persoonlijk contact

02

Kleinschalige designstudio

03

Unieke ontwerpen

Mijn achtergrond

Ik kom uit het Westland (omgeving Delft) en ik ben 20 jaar. Een jonge ambitieuze meid met een jonge visie 😉 Ik heb de opleiding Mediavormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam afgerond en daarna direct begonnen met werken voor mijn bedrijf Designbyster. Nu ben ik alweer 2 jaar full-time hiermee bezig!

Ik ben een vrolijk, positief en ambitieus persoon die geen genoeg kan krijgen van ijskoffies, Pinterest en Apple producten. Ik geniet van creatieve projecten met inspirerende ondernemers, middagen op het terras en leuke uitstapjes met familie en vriendinnen!

Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen spark te volgen en heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling. Volledig van het leven genieten en werk doen waar ik echt gelukkig van wordt en dat altijd blijven volgen.

 

Het begon allemaal met hobby projecten in mijn omgeving met mooie resultaten dat uiteindelijk is doorgegroeid naar een bedrijf. In mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik besloten om er volledig voor te gaan en nu sta ik hier! Een hoop projecten, leerzame lessen en sprongen in het diepe verder werk ik elke dag vol passie en plezier aan Designbyster om ondernemers te helpen met mijn expertise! Een droom die is uitgekomen <3

Soms werk ik vanuit het buitenland, zoals Curaçao waarvan ik afgelopen jaar een half jaar heb gewerkt. Maar momenteel weer vanuit Nederland met een leuke kantoor plek in de stad. 

 

Liefs Sterre