“Ik heb een manier gevonden waarmee ik mijn volledige creativiteit kan uiten”

Meer over mij!

3

Mijn missie

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Sterre, grafisch ontwerper en illustrator. Ik ben met Designbyster begonnen omdat ik merkte dat creativiteit niet in hokjes is te proppen, ik zocht een manier om mijn volledige creativiteit te kunnen uiten en mijn gevoel daarin te volgen: geen hokjes, geen vaste werkplek en werktijden maar fun, vrijheid en vooral gave creaties maken op mijn eigen flow! Ik weet al van jongs af aan dat creëren mijn passie is en wilde hier zoveel mogelijk mee doen!

Mijn missie is om al mijn klanten tevreden de “deur” uit te laten gaan en samen ontwerpen te maken die passen bij jou als persoon en bedrijf. Je visie en missie visueel maken en gecreëerd in de flow.  Ik maak ontwerpen die jouw bedrijf laten stralen en kracht geven! Je komt ijzersterk over en spreekt perfect je ideale klant aan.  Ik ben er voor de vrouwelijke ondernemers die een impact willen maken met hun bedrijf.

Mijn werkwijze + kernwaarden

01

Persoonlijk contact

02

Kleinschalige designstudio

03

Unieke ontwerpen

Mijn achtergrond

Ik kom uit het Westland (omgeving Delft) en ik ben 20 jaar. Een jonge ambitieuze meid met een jonge visie. Ik heb de opleiding Mediavormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam afgerond en mijn kennis opgedaan bij een social media marketing bureau en een allround reclamebureau.

Ik ben een vrolijk, positief en ambitieus persoon die geen genoeg kan krijgen van ijskoffies, Pinterest en Apple producten. Ik geniet van creatieve projecten met inspirerende ondernemers, middagen op het terras en leuke uitstapjes met familie en vriendinnen! 

Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen spark te volgen en heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling. Volledig van het leven genieten en werk doen waar ik echt gelukkig van wordt en dat altijd blijven volgen.

 

 Ik heb altijd al de droom gehad om een eigen bedrijf te starten. Ondernemen is er met de paplepel ingegoten bij mij dus de keuze was snel gemaakt toen de optie er was.  Het leukste aan mijn werk vind ik de connecties en samenwerkingen met mijn klanten, ik ben een onderdeel van je team die je altijd kan bellen voor advies en we doen het echt samen. Ik denk in oplossingen en mogelijkheden, want met mijn visuele brein weet ik: er is veel mogelijk alleen nog de juiste manier vinden.

Ik geloof dat dat vuurtje binnen in jou naar buiten gebracht mag worden. Je passie volgen waar je spark van “aan” gaat en deze vertalen in een professioneel ontwerp.  

Liefs Sterre