Grafisch ontwerp
Let’s create something together

Dit zijn mijn uitgelichte diensten

3

Digitaal

Personal branding (Zie branding pagina voor meer info)

Online huisstijl doorvertalingen

E-books, Gratis weggevers, Brochure, Email handtekeningen

Social media templates

Professionele content zonder gedoe, ik maak op maat gemaakte sjablonen voor jouw bedrijf/ in jouw brand zodat jij zonder gedoe consistent zichtbaar kan zijn! Stuur gerust een berichtje over de mogelijkheden.

Social media content

(Berichten / Stories / Teksten / Volledige overname)

Highlight covers Instagram

Voor een complete social media make-over / social media boost!

E-books

Jouw kennis in een duidelijk (betaalde) online e-book. Krachtig om jouw kennis te delen. Ik kan ook met je meedenken voor advertenties / campagnes hieromheen.

Social media campagnes

De juiste funnels met de juiste producten. Samen maken we jouw volledige klantreis professioneel en kloppend. Ook kan ik je helpen met advertenties / campagnes opzetten.

Instagram stickers

Banner ontwerpen (Linked-in, Youtube, Facebook)

Canva ondersteuning + expertise (Canva tour)

Elke dag uren gefrustreed achter Canva en behoefte aan meer kennis over dit programma? Ik biedt een online Canva cursus aan zodat jij zonder gedoe professionele content kan maken!

Wil je meer informatie?

Door middel van social media templates heb jij zonder gedoe professionele content! Niet langer uren bezig met een post en nooit meer last van weinig inspiratie of een lelijke post. Je kan in de templates alles aanpassen hoe jij dat wilt en ze hergebruiken voor verschillende platformen. Met deze templates kan jij volledig in flow posten en zichtbaar worden online.

Geschikt voor berichten, stories/verhalen, reels en te gebruiken op verschillende kanalen

Aanvraag op maat of in verschillende thema’s te bestellen via deze link 

Drukwerk

Huisstijl doorvertalingen

Flyers

Visitekaartjes

Ansichtkaarten/Thankyou cards

Brochures

Promotie materiaal

Posters

Verpakkingen & Labels

Wil je meer informatie?

Yes ook voor al je drukwerk kan je bij mij terecht. Als service kan ik ook volledig het drukproces van je overnemen en ligt het drukwerk binnen no time op je deurmat. Elk project is uniek en anders dus deze projecten doe ik alleen op maat! Je kunt contact met mij opnemen voor een offerte of je kunt een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Hi You!

Staat jouw idee hier niet tussen?

No worries! Dit zijn mijn uitgelichte diensten maar mijn creatieve brein en handen staan natuurlijk altijd open voor meer. Heb jij nou een tof idee of een gaaf design nodig voor jouw onderneming of idee? Stuur gerust een mailtje om er eens samen over te kletsen en misschien ben ik wel jouw rots in de branding!

Start een samenwerking:

Contact

Sterre Willemsen

@Designbyster

Deze personen gingen je voor